• Specialized Ambush Comp Angi Mips Black M
Wanneer je vol overgave de trails afstormt, wil je je geen zorgen hoeven te maken over het feit of je helm je bij een crash voldoende beschermt. Aan de andere kant wil je ook niet voor elke rit een full-face helm uit de kast te hoeven pakken. Daarom hebben we de Ambush Comp gemaakt, een lichte extended coverage tegen een vriendelijke prijs.

De Ambush comp biedt een aanzienlijke hoeveelheid uitgebreide dekking en een schuim met enkele dichtheid dat is versterkt door het Composite Matrix. Dit zorgt ervoor dat de energie die vrijkomt bij een impact effectief wordt geabsorbeerd. Dankzij het volledig geïntegreerde Mindset 360-fit systeem hoeft extra bescherming niet ten koste te gaan van het draagcomfort. Met zijn vijf hoogteposities biedt dit systeem een ongeëvenaarde pasvorm, terwijl een geïntegreerde draaiknop het mogelijk maakt om tijdens het rijden de pasvorm aan te passen. De Ambush Comp houdt je ook koel met de enorme ventilatieopeningen en uitlaatpoorten van ons 4th Dimension Cooling System, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting, zelfs op de heetste dagen.

Onze nieuwe ANGI-crashsensor biedt jou en je dierbaren gemoedsrust als nooit tevoren: in combinatie met onze iOS- of Android-app detecteert de sensor een crash en stuurt een sms-bericht naar vooraf ingestelde contacten op je telefoon. ANGI synchroniseert ook met onze app en STRAVA® om je activiteiten via GPS te registreren.

Tot slot hebben we de helm voorzien van micro-indexerend vizier, die bovendien voldoende ruimte biedt voor het opbergen van je goggles.
specs
maat m
kleur zwart
uitvoering unisex

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Specialized Ambush Comp Angi Mips Black M

  • Merk: Specialized
  • Model: Ambush Comp Angi Mips Black M
  • Barcode: 0888818436163
    -
  • €129,90


Tags: Specialized Ambush Comp Angi Mips Black M, Ambush Comp Angi Mips Black M, Kleding  >  Helmen > ATB/MTB Helm