Specialized

Afbeeldingsresultaat voor specialized

Afbeeldingsresultaat voor specialized

De missie is simpel - ze willen het favoriete merk zijn van de veeleisende rijder. Daarom  blijven ze voortdurend innoveren en de focus op de behoefte van de rijders verliezen ze nooit uit het oog. Of je nu een door de wol geverfde profrenner bent of af en toe naar je werk fiets - als je fietst, dan staan ze bij Specialized voor je klaar. Het is hun overtuiging dat de fiets levens kan veranderen. Deze overtuiging motiveert hen elke dag opnieuw om nog harder te werken. En voor ons betekent dat dus elke dag weer kunnen rijden op de beste fietsen, of op z'n minst ervan dromen.

Specialized begon in 1974 als importeur van fietsonderdelen naar de Verenigde Staten. Het eerste echte product van Specialized zelf waren banden en al snel volgden de eerste fietsen. Sindsdien maken ze alles wat je kan bedenken, en dat met de hoogst denkbare kwaliteit. Geen concessies en het best mogelijke product ontwikkelen is waar het bij Specialized om draait. Het maakt niet uit wat voor fietser je bent, een jongeling die aan zijn/haar eerste loopfiets begint, een wedstrijdrijder, of een ouwe knar met onbegrensde liefde voor de fiets: Specialized heeft het.

Specialized heeft in de loop der jaren velelegendarische modellen op de markt gebracht. Bij de MTB zijn dat de Stumpjumper en Epic, bij racefietsen de Tarmac en Venge en zelfs hun elektrische fietsen als de Vado en Como slaan aan bij het grote publiek. Waarom? Simpelweg omdat Specialized de beste kwaliteit biedt die je in elk segment kunt krijgen. Geloof je het niet? Kom dan maar eens langs bij ons of een van de Testdagen van Specialized en ervaar het zelf. Het is gewoon fantastisch fietsen.

Afbeeldingsresultaat voor specialized venge discAfbeeldingsresultaat voor specialized diverge
Specialized Venge                                                                                                                                                Specialized Diverge

Afbeeldingsresultaat voor peter saganAfbeeldingsresultaat voor anna van der breggen 2018

Peter Sagan en Anna van der Breggen: beiden werden Wereldkampioen op een Specialized S-Works en behalen het ene naar het andere succes.