ONLINE VERZEKEREN

Aanvraag Fietsverzekering bij ENRA verzekeringen bv


LEES MEER

TOP OCCASIONS

GEBRUIKTE FIETSEN IN TOPCONDITIE


LEES MEER

ONZE AANBIEDINGEN

KWALITEIT HOEFT NIET DUUR TE ZIJN

LEES MEER

De Fietsenwinkel Huizen

Dé fietsenwinkel voor al uw fietsplezier

Bij ons in Het Oude Dorp van Huizen kunt u als fietser prima terecht. Van het eerste loopfietsje tot een e-bike of uiterst exclusieve racefiets: Wij hebben het allemaal. De liefde voor het fietsen delen wij graag en omdat we zelf allemaal fanatiek racers en mountainbikers zijn weten we precies waar we over praten wat betreft de sportievelingen.

Bij ons staat de persoonlijke aandacht en service altijd op de eerste plaats. We nemen graag de tijd voor al uw vragen, helpen bij het uitzoeken van uw perfecte droomfiets en maken uw fiets altijd perfect op maat. We zijn opgeleid om fietsmetingen uit te voeren, de monteurs zijn vakkundig geschoold door fabrikanten zodat we de beste kwaliteit kunnen bieden, of we nu een nieuwe fiets afleveren of een reparatie uitvoeren.

Bij ons vind u de merken Specialized, S-Works, Cube, Wilier, Koga, Flyer, Gazelle en Cortina voor de fietsen: Verder hebben we ook een zeer uitgebreid en divers assortiment aan accessoires, kleding en onderdelen van o.a. Assos, Shimano, Campagnolo, Ortlieb, BBB, Sportful, Zipp, Basil en Sram.

Alvast tot ziens bij ons in de winkel en neemt u anders contact met ons op door hier te klikken.

LAATSTE NIEUWS