• Cube Acid 240 Disc Reefblue/kiwi/red 2020, Reefblue/kiwi/red
Concessies doen om dat het ‘toch maar’ een kinderbike is? Zo zitten wij niet in elkaar. Integendeel; de Acid 240 is gemaakt van hetzelfde hoogwaardige 6061 aluminium als onze bikes voor volwassenen. Het frame is daarom minstens zo degelijk, maar met het juiste gewicht en de juiste proporties voor kinderen. Maar niet alleen het materiaal, ook de fabricagemethode is uitzonderlijk hoogwaardig, met complex gevormde buizen die stijfheid en comfort optimaliseren zonder overgewicht te veroorzaken. Ook de geometrie is maatwerk. Stabiel en zeker, met een lage bovenbuis zodat kids makkelijker bij de grond kunnen. En omdat we weten dat een valpartij kan voorkomen, is de achterpat waaraan de derailleur is bevestigd afneem- en vervangbaar.

De Acid 240 Disc is precies wat opgroeiende kids willen. De wat grotere wielen rollen lekker licht, zodat papa en mama en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes goed bijgehouden kunnen worden. En vanzelfsprekend zit er alles op en aan dat ook op een grote-mensen-mountainbike zit. Je zou toch niet anders willen? Zo beschikt het frame, gemaakt van hoogwaardig 6061 aluminium, over een doordachte geometrie die wendbaarheid en stabiliteit combineert. De bijpassende verende voorvork van Suntour verbetert het comfort en de controle op onverharde paden. En dankzij een versnellingssysteem met 7 versnellingen komen de jonge berijders overal op en af. Schakel doen ze met een draaischakelaar, dat is met kleine handen en nog niet zulke sterke vingers veel praktischer. Ook de veilige schijfremmen hebben speciale kinderremhendels. Typisch CUBE, deze overvloedige aandacht voor detail. Zo staat niets spannende off-road avonturen meer in de weg.
specs
framemaat omschrijving 24
materiaal aluminium
kleur reefblue/kiwi/red
secundary_kleur groen
netto gewicht 11.90
versnellingen 7
frametype jongens
type versnellingsysteem derailleur
merk versnellingsysteem shimano
model versnellingsysteem rd-m310, 7-speed
merk remsysteem voor tektro
merk remmen achter tektro
model remsysteem voor hdm-282, hydr. disc
model remmen achter hdm-282, hydr. disc
type remsysteem voor sh
type remmen achter sh
wielmaat 24

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Cube Acid 240 Disc Reefblue/kiwi/red 2020, Reefblue/kiwi/red

  • Merk: CUBE
  • Model: Cube ACID 240 DISC REEFBLUE/KIWI/RED 2020, reefblue/kiwi/red
  • Fietsnummer: F.36646
  • Barcode: 4054571243614
    -
  • €429,00


Tags: Cube Acid 240 Disc Reefblue/kiwi/red 2020, Reefblue/kiwi/red, Cube ACID 240 DISC REEFBLUE/KIWI/RED 2020, reefblue/kiwi/red, Fietsen > Kinderfietsen