S-Works 7 Road: de ultieme schoen nog beter.


S-Works schoenen zijn al jaren een begrip als het aankomt op de beste high-end raceschoenen die je kan krijgen. Met de zevende generatie is misschien wel het beste op het gebied van comfort en performance nog beter geworden. De nieuwe S-Works Road: verbeterd tot in elk detail met klinische precisie.

De nieuwe S-Works 7 is stijver, lichter en comfortabeler zoals meestal gaat met nieuwe generaties. Alleen de manier waarop het nieuwe model is ontworpen en het effect ervan voor de rijder is zo gedetailleerd dat beter niet kan. Specialized heeft het ontwerpen van de 7 aangepakt met speciale hulpmiddelen. Door gebruik te maken van druksensoren werd data verzameld ten behoeve van de stijfheid van de zool en met feedback van de profs is nog meer comfort en gebruiksgemak aangebracht in het ontwerp zonder een compromis voor de performance.

Dankzij de druksensoren begrepen de ontwerpers waar het materiaal wel en niet hoefde te worden geplaatst in de zool, zodat optimale stijfheid kan worden behouden, maar met gereduceerd gewicht en zonder effect op de duurzaamheid van de zool. De PadLock hiel is op advies van verschillende rijders ietsjes aangepast, zodat deze meer comfort geeft, zonder dat de hak losser in de schoen komt te liggen. Samen met de nieuwe Dyneema-mesh en speciaal gemaakte aluminium Boa-sluiters die alleen op de S-Works 7 te vinden zijn, is de S-Works 7 de perfecte schoen qua comfort en ultieme prestaties.

De binnenkant van de schoen is met behulp van de Body-Geometry kennis van Specialized zo ontworpen, dat in combinatie met de binnenzool die perfect past voor de rijder ook comfort voor de lange duur wordt nagestreefd. De knieën worden perfect uitgelijnd en zo worden blessures voorkomen. De bloedsomloop in de voet wordt met de perfecte zool bevorderd en dat helpt extra bij het voorkomen van slapende voeten en ook zenuwschade.

De nieuwe S-Works 7 is technisch prachtig en mag er dan ook goed uitzien. De S-Works 7 is nu verkrijgbaar in de standaard kleuren zoals zwart en wit. Is dat te saai? Wel, geen paniek. Val op met de kleurcombinaties Acid Lava/Acid Purple, Rocket Red/Candy Red en de gelimiteerde Hyper Green/Acid Lava.

Nu al zin om de nieuwe schoenen in het echt te bewonderen? Binnenkort zijn de schoenen verkrijgbaar en klaar om te proberen.

Verwante Tags

S-Works 7 Road

Reacties

Note: HTML is not translated!
 
 

Gerelateerde berichten